Legacy får nytt ansikt

Tre år er gått siden Subaru Legacy kom i ny form. Nå er det kanskje på tide med en ansiktsløftning. Ny front er mest synlig, oppgradert understell blir vel mest merkbart.

Legacy får nytt ansikt
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Subaru har, i takt med tidsånden, kostet nye lykter, større lykter og ny støtfanger på den oppgraderte Legacy. Innvendig skal nye setetrekk stå for den forsiktige forandringen.

Stasjonsvogn først

Det er stasjonsvognsutgaven som kommer først i 2002-utgave. Etter hvert vil også sedanen dukke opp med tilsvarende endringer.

Subaru Legacy stasjonsvogn kommer som i dag i to utgaver. Outback-modellen, som har høyere bakkeklaring og litt røffere utseende, vil bli utstyrt med returfjærer i støtdemperne foran for å redusere krenging – og dermed få bedre kjøreegenskaper enn hva den har i dag.

Mest under

Legacy får nytt ansikt

I denne omgang er det ingen varsler om nye motorer, men de skal få dytte på en bil med bedre kjøreegenskaper. Ifølge Subaru vil ytterligere avstivninger av bakhjulopphenget gi Legacy bedre svingegenskaper. Det skal også hjelpe på at panseret nå er i aluminium, og syv kilo lettere enn det gamle.

Les mer om Subaru

  • Her finner du fler artikler om Subaru

  • Les DinSide sine tester av Subaru