LandRover Freelander med syv seter?

Land Rover Freelander har i dag bare fem sitteplasser, men ryktene forteller at den snart kan leveres med en tredje seterad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er britiske autoexpress som rapporterer dette, men samtidig påpeker de at en slik seteløsning benektes fra offisielt hold. Kilder skal imidlertid ha avslørt at en slik modell er under utvikling.

Konkurrenter

En rekke mer eller mindre kompakte SUVer på Freelanders størrelse kan allerede i dag skilte med syv sitteplasser. Blant disse er Chevrolet Captiva og trekløveret Mitsubishi Outlander, Citroën C-crosser og Peugeot 4007.

Kortere

Freelander er med sine 450 centimeter litt kortere enn disse, men takket være et ganske rommelig bagasjerom bør det likevel være plass til to små seter til.

Billigere

Freelander blir syvseter?
Freelander blir syvseter? Vis mer


Land Rover har fra før én syvseter, nemlig Freelanders storebror Discovery, men denne er langt dyrere og for de aller fleste en uoppnåelig drøm. En syvseters kompaktSUV i form av Freelander burde derfor kunne gi Land Rover en ikke ubetydelig salgsøkning.

Ryktespreder Autoexpress skriver at en slik versjon av Land Rovers mest folkelige er omtrent halvannet år unna produksjon. Vi venter i spenning.

Kilde: Autoexpress

Her finner du mer Land Rover-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder