Land Rover Discovery Sport - Premium SUV til premium pris

Prisene på nye Land Rover Discovery Sport er nå klare, og det ser veldig lovende ut.

SKAPER KONKURRANSE: Discovery Sport vil bli et positivt tilskudd til den stadig mer populære mellomklasse-SUVen. Foto: LAND ROVER
SKAPER KONKURRANSE: Discovery Sport vil bli et positivt tilskudd til den stadig mer populære mellomklasse-SUVen. Foto: LAND ROVER Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er store forventinger til nye Discovery Sport som lanseres i Norge 28. februar neste år. Sport blir det første medlemmet i den helt nye Discovery-familien som Land Rover nå satser på.

Les test av Range Rover Sport her.

Ifølge Land Rover vil Discovery Sport bli den mest allsidige og brukertilpassede kompakte premium-SUVen i klassen.

Country Manager i Jaguar Land Rover Norge, Nils-Henrik Holmen, gleder seg til lansering og tror at prispunktet på den nye modellen vil gi Land Rover en fortrinn sammenliknet med de andre konkurrentene i klassen.

- Markedet ønsker mer fornuftige priser på SUVer, og vi imøtekommer dette ved å lansere en premium-SUV til meget konkurransedyktige priser.

Mer om priskrig på biler med firehjulstrekk.

Konkurrentene til Discovery Sport blir i hovedsak Volvo XC60, BMW X3 og den nye Lexus NX300. I motsetning til disse, fås Discovery Sport også med med syv seter.

God plass

Discovery Sport vil bli en romslig bil, som altså kan ha plass til 5+2 personer. Den vil også bli rikelig spekket med utstyr og nye tekniske løsninger, samt premium interiør med fokus på funksjonalitet. Mye bil for pengene, ser det ut til.

FORTRINN:Discovery Sport vil i alle høyeste grad ta opp konkurransen med BMW, Volvo og Lexus om å være mellomklasse-SUV-kongen. Den er gunstig priset og kan tilbry syv seter, noe ingen av de andre kan. Foto: LAND ROVER
FORTRINN:Discovery Sport vil i alle høyeste grad ta opp konkurransen med BMW, Volvo og Lexus om å være mellomklasse-SUV-kongen. Den er gunstig priset og kan tilbry syv seter, noe ingen av de andre kan. Foto: LAND ROVER Vis mer


- Det er alltid spennende å se hvordan markedet reagerer når man lanserer nye modeller, men med såpass gode priser forventer vi å se nåla tikke i vår favør, sier Holmen i en pressemelding.

Her må det nevnes at dersom man ønsker syv seter vil det koste 29.900 kroner ekstra, uavhengig av motorstørrelse og girkasse. Dette er ikke spesielt billig, men bilen er likevel gunstig priset sammenliknet med sine konkurrenter.

Prisoversikt Land Rover Discovery Sport:

MotorversjonManuellAutomat
2.2L TD4 DIESEL, 150 hkFra 529 900 krFra 555 900 kr
2.2L SD4 DIESEL, 190 hkFra 570 900 krFra 596 900 kr
2.0L Si4 BENSIN, 240 hkikke tilgjengeligFra 704 900 kr


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer