Konklusjon

Begeistringen for båten steg etter hvert som bekjentskapet utviklet seg. Er det intet å sette fingeren på i Goldfish 32?

I grunnen ikke. Vi hadde et par ting på blokken etter testturen: Skrangling fra spisebordet akter og manglende åpning i håndrekken forut. I etterkant viste det seg at Pål Sollie og hans likemenn hadde funnet ut dette på egenhånd, helt uten hjelp fra en ambisiøs journalist. Derfor er disse svakhetene rettet opp på båtene som produseres i dag. Hvis vi likevel skal klage må det være plasseringen av trailerknappene under girspaken, samt litt tungvinn løsning for ombordstigning fra styrbord side -- kun et smalt dollbord og fullstendig mangel på rekkverk kan gjøre entréen fra denne side med blazer og mobiltelefon til en krevende øvelse.

Krever sin konto

Goldfish 32 var en båt vi leverte tilbake med tungt sinn. Det hadde ikke plaget undertegnede nevneverdig å beholde den. 32-foteren er altså en båt vi ikke har problemer med å anbefale. Så sant du er kjent med konseptet. Og ikke minst; så lenge kontoen tillater deg å bruke nærmere seks ganger en gjennomsnittlig årslønn på båt.