Konklusjon

Selv om valget til slutt ser opplagt ut er det på ingen måte noe utklassing.

Konklusjon
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Dette er to fantastiske biler. Både design, utstyr, kjøreegenskaper og ikke minst motorer, er med på gjøre dette til biler folk gjerne betaler langt over millionen for.

Når vi er inne på priser så må det nevnes at Lexus er betraktelig billigere en Mercedesen. Du sparer omtrent 250.000 kroner ved å velge Lexus fremfor Mercedes og da får du i tillegg en bil med mer luksusutstyr. Mercedes på sin side har en del fancy teknikk som gjør den til den aktive sjåførens drøm.

Prismessig

Mercedesen er rett og slett dyr i forhold til Luxus. Du klarer ikke å spare 250.000 kroner raskere noe annet sted enn ved å velge Lexus. Derimot innbiller vi oss at kanskje ikke prisen har all verdens betydning for kunder på dette nivået.

Vårt valg

Begge bilene er svært gode og tilfredstiller antagelig det de fleste har til såpass dyre biler. Begge to går fort nok, har bra med utstyr og nybilgarantien er tre år på Lexus og to år på Mercedes. Vi har satt Mercedes øverst på alle punkter testen igjennom og ender dermed opp på den som vår ypperste kabriolet. Det har mye med at vi vektlegger kjøreegenskaper høyt og der er Mercedesen overlegen.

Masse herlige bilder finner du her.

Tekniske data Lexus SC 430.

Tekniske data Mercedes-Benz SL 500.