Konklusjon og priser

Det er ikke lett å gi et entydig råd om hva du bør velge. Hvis du kun har 2.000 kroner å avse, er valget enkelt. Det finnes nemlig for tiden ikke MD-spillere for bil til denne prisen. Har du imidlertid 7.000 kroner å rutte med, og allerede har en stajonær CD-spiller å kopiere musikk fra, blir valget langt vanskeligere.

For denne prisen får du nemlig både en MD bilspiller (5.000 kr) og en stasjonær MD-spiller (2.000 kr). Da har du muligheten til å komponere dine egne plater og å hente så mye musikk du vil fra radioen. Du kan også enkelt slette og legge til låter. I tillegg er MDene lette, små og solide, noe som passer godt i en bil. På den annen side får du en meget god CD bilspiller for 7.000 kroner, og da kan du jo fortsatt glede deg over din hardt oppsamlede CD-samling.

Ja takk, begge deler

Hvis du er veldig glad i musikk og er villig til å legge 8.000 kroner på bordet, har du et hav av muligheter å velge blant. En av mulighetene er en kombinert MD/CD bilspiller (slike finnes allerede i butikkene for cirka 6.000 kr) og en stasjonær MD-spiller (2.000 kr). Velger du dette alternativet får du alle MDens fordeler kombinert med fortsatt glede av dine CD-plater.

For den som har 9.000 kroner å avse, kan følgende kombinasjon anbefales; stasjonær MD-spiller (2.000 kr), MD bilspiller (5.000 kr) og i tillegg en CD-veksler i hanske- eller bagasjerommet. CD-vekslere får du fra 2.000 kroner.
Vanskelig å bestemme seg? Les mer om hva de store bilstereoforhandlerne har å tilby her.

Artikkelen fortsetter under annonsen