Konklusjon og konkurrenter:

I klassen for superstasjonsvogner er tilbudet stort og prisene varierer mildt sagt mye. Vi har plukket frem et lite knippe alternativer som er aktuelle i denne prisklassen.

Konklusjon og konkurrenter:

Vi er meget begeistret for Aero. Kombinasjonen stor plass, familievennlige løsninger, komfort, luksus, sportslighet, og høyt utstyrsnivå skal du lete lenge etter. Vi mener at, forholdene tatt i betraktning, du får en suveren bil som tilfredsstiller de fleste behov på en glimrende måte.

Spitter ny Volvo V70 2.3 T5

Denne bilen er foreløpig uprøvd. Den kommer på markedet i løpet av vinteren og vil koste 594.500 kroner. Vi har skrevet om V70 lanseringen fra Detroit. Vi vet også at bilen har en motor med 250 hestekrefter og klarer 0-100 km/t på 7,5 med automatgir. Vi regner med at dette blir den verste konkurrenten.

Audi A6 2,7 Turbo Quattro

Audi har planer om å gjøre livet surt for Saab. De har nylig lansert en A6 med 2,7 liters V6 biturbo motor. Denne bilen koster i utgangspunktet 660.500,-. Ulempen med denne bilen er den mangler masse utstyr i forhold til sin svenske konkurrent. For å komme opp på utstyrsnivået til Saab blir Audi 2,7 T veldig mye dyrere. Trenger du firehjulstrekk er valget derimot lett.

BMW 528IA

BMW har en modell med bensinmotor som passer inn i selskapet. Denne koster omlag det samme som Saab 9-5 Aero, men mangler en del utstyr samt at den ikke på langt nær har de samme ytelsene.

Mercedes E280 4-matic

Mercedes sin modell i segmentet er veldig dyr og kan på ingen måte stille opp mot Saab når det gjelder ytelse. En 280 med firehjulstrekk koster 701.000 kroner og er treg sammenlignet med en Aero. Litt av poenget med dette selskapet er at bilen må besitte en motor som gir friske kjøreegenskaper og det gjør ikke en E 280.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Saab 9-5 Griffin

Les om Saab 9-5 Griffin her.