Konklusjon og konkurrenter:

I SUV (Sport Utility Vehicle) klassen finnes det noen biler som kan tukte Honda HR-V. Vi har testet alle og kan fortelle hva du bør gjøre.

Konklusjon og konkurrenter:

Første versjon av Honda HR-V, som bare hadde 3 dører, hadde ikke mange konkurrenter. Nå derimot, har bilen vokst seg inn i SUV (Sport Utility Vehicle) segmentet, og her er det flere konkurrenter som stiller med tilsvarende modeller.

Suzuki Grand Vitara 2,0

Denne bilen har vi testet tidligere. Du kan lese om denne ved å klikke på denne lenken. Suzuki Grand Vitara 2.0 koster 249.900 kroner, og er etter vår mening et godt alternativ til HR-V. Den har kraftigere motor, bedre plass og betraktelig bedre kjøreegenskaper.

Kia Sportage 2,0

Kia Sportage har vi tidligere testet mot Suzuki Grand Vitara. Du kan lese test av Kia Sportage ved å klikke på denne lenken. Sammenligningen mot Suzuki Grand Vitara kan du lese om her.

Kia Sportage koster omtrent det samme som Honda HR-V. Det skiller bare 4.000 kroner på de to - i HR-V sin favør. Det er andre ting som er mer vesentlig. Honda HR-V har design og sjarm som antagelig appellerer til mange. Det kan neppe sies om en Kia Sportage. Kia Sportage kan derimot skilte med kjempestor bagasjeplass.

Daihatsu Terios SX

Daihatsu Terios er en av de verste bilene vi har kjørt. Egentlig vil vi ikke deprimere deg med denne testen en gang til, men du kan lese den på denne lenken. Daihatsu Terios er billig. Det er det eneste positive vi har å trekke frem. Terios har svak motor, dårlig plass og høyst tvilsomme kjøreegenskaper.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vi ville….

Vi kunne også trekke frem Honda CR-V, Subaru Forrester og Toyota RAV-4, men disse blir for dyre siden de koster fra 275.000 kroner og oppover. Honda HR-V koster 235.300 kroner og det vil til slutt stå mellom den og Suzuki Grand Vitara.