Konklusjon og konkurrenter

Dessverre Audi, dere har ikke en sjanse mot den japanske overmakten - og spesielt ikke når vi tar prisen med i betraktningen.

Konklusjon og konkurrenter

Aldri har det vært lettere å skrive konklusjonen på en sammenlikningstest. Dersom du ønsker en bil som gir deg kjøreglede i bøtter og spann er Subaru Impreza GT Turbo det selvsagte valget.

Subaru Impreza GT Turbo vinner soleklart

For etter en tur langs ekte norske vinterveier er det klart at Audi S3 kun er en bil laget for å vise seg frem i. Sammenliknet med Impreza er den sjanseløs, ja, den blir nesten ydmyket.

At Audi S3 vinner på komfort hjelper den dessuten lite i sammenhengen, for Impreza er så mye, mye bedre i alle andre disipliner. Også er den billigere. For mens Audi forlanger at du legger 423.600 kroner på bordet for S3, vil ikke Subaru tømme kontoen din for mer enn 399.900 kroner - eller 23.700 kroner mindre.

For byens hovedgater

Derfor blir Subaru Impreza GT Turbo vinneren, for dersom du virkelig vil ha en bil for kjøregledens skyld bommer du stygt dersom du overser kvalitetene som Impreza besitter. Likevel skjønner vi de som velger seg en S3, for en mer perfekt gatelysracer skal du lete lenge etter - og bilen holder da også absolutt mål dersom ambisjonene er å bli langt merke til der du glir opp og ned byens hovedgater - eller dersom motorveien er din beste venn.

Artikkelen fortsetter under annonsen

For de virkelig kjøreglade rekker likevel ikke S3 opp - den kommer ikke engang nære.