Konklusjon og konkurrenter

Hvis du trenger plass til syv personer og ønske om å krysse Hardangervidda akkurat der du føler for det (selv om du vet at du ikke har lov), finnes det flere biler som er aktuelle. Kraftige dieselmotorer og himmelhøye priser er felles for dem alle.

Konklusjon og konkurrenter


I vår database over alle nye biler på det norske markedet kan du finne noe for en hver smak. Finn din nye bil på denne lenken.

Patrol kan i høyeste grad anbefales

Nissan Patrol er en suveren bil for deg som trenger denne typen kjøretøy. Den er stor, anvendelig og forholdsvis lettkjørt. Designet på denne nye utgaven er også snillere etter vår smak, den ser langt mindre ut enn forrige utgave som nesten så større ut enn den faktisk var.. I tillegg til at den har mye plass over alt, kan den trekke tilhengere på opp til 3,5 tonn. Den eneste ulempen er prisen på nesten 700.000 kroner. Det er grusomt dyrt, men disse bilen koster såpass. Slik er det.

Her kan du selv sammenligne Jeep, Mitsubishi, Nissan, Toyota og Mercedes-Benz

Jeep Grand Cherokee 2.5 TD

Grand Cherokee er over 40 centimeter kortere enn Nissan Patrol. Den har heller ikke muligheten til å frakte syv personer. Derimot har motoren hele 384 Nm og designet er av det bedre blant firehjulstrekkerne. Prisen her havner på 688.990 kroner. Ubetydelig billigere enn Patrol med andre ord.

Mitsubishi Pajero GLX 3.2 DiD

Landlige omgivelser passer godt til disse bilene
Landlige omgivelser passer godt til disse bilene Vis mer

Mitsubishi har fornyet en modell som har solid rotfeste i offroadmiljøet i Norge. Fan av Pajero kan glede seg over en ny lekker bil med kraftig motor og plass til syv personer. Prisen ligger 40.000 kroner over Patrol selv om utstyrsnivået er det samme. I Pajero får du mye mer personbilfølelse og offroadimaget er litt dempet i forhold til Patrol.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Toyota Landcruiser VX 90

På papiret har ikke Landcruiser den råeste motoren, men Landcruiser 90 går fort. Den er svært kvikk til diesel å være og i tillegg er den nesten 90.000 kroner billigere enn Patrol. Landcruiseren har ikke plass til syv, men har du ikke behovet betyr jo ikke det noe.
Les mer om Landcruiser på denne lenken.

Mercedes-Benz M 270 CDI

Noe av det mer standsmessige du kan bruke i skogen er Mercedes M-klasse. Luksuriøst og gjennomført tvers igjennom er en kort beskrivelse av denne bilen. Firehjulstrekk og lavgir betjenes enkelt og greit med knapper og den sekssylindrete motoren trekker som en okse. I tillegg får du Mercedesfølelse i rikt monn. Prisen er 630.000 kroner og det er slett ikke ille selv om du mangler automatgir og de to siste sitteplassene.Les testen på denne lenken.