Konklusjon og konkurrenter

Med en pris på omlag 250.000 kroner er Peugeot 206 CC vårens prisbombe. Billigere kabriolet får du ikke.

Konklusjon og konkurrenter
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Peugeot 206 CC kommer til Norge i april, og prisen vil havnen på omlag 250.000 kroner. Det gjør i så fall Peugeot 206 CC til en av Norges rimeligste kabrioleter.

Renault Megane konkurrerer

Sammenliknet med sin kanskje argeste konkurrent, Renault Megane 1,4 kabriolet, er Peugeot med sin større motor og sitt ståltak nok et bedre kjøp - dersom du ikke er avhengig av å ha med mer enn én passasjer. Med 95 hestekrefter under panseret koster nemlig Megane 246.000 kroner.

En annen konkurrent - i alle fall prismessig - er også Mazda MX-5 til 277.000 kroner, selv om det er tvilsomt at kunder som er på utkikk etter en komfort-kabriolet vil falle for den sportslige japaneren.

Fyller en nisje

Det er liten tvil om at Peugeot 206 CC vil fylle en viktig nisje i markedet for åpne biler. Og har du ikke alt for store krav til plass vil den være et godt og billig alternativ.

Også for de som trives bak rattet vil Peugeot 206 CC fylle en nisje. Trass i beskjedent motorvolum er bilen underholdende på svingete veier - og tilstrekkelig motorisert for å takle motorveikjørsel også på kontinentet. Dens største svakhet er imidlertid mangelen på bakseteplass - mens takløsningen er like genial som den er praktisk.

Artikkelen fortsetter under annonsen

God sommer!