Konklusjon og konkurrenter

Ingen andre små biler kan foreløpig skilte med slike fartsressurser. Den eneste som kan måle seg effektmessig er Mini Cooper S.

Konklusjon og konkurrenter
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Vår testbil koster i utgangspunktet 309.000 kroner. Den var i tillegg utstyrt med en flammerød metallik lakk som koster 3.000 kroner ekstra. Ellers er alt utstyr standard.

Mye utstyr

Seter i skinn og Alcantara, gassutladningslamper, aluminiumsfelger og pedaler, elektronisk klimaanlegg, lakkerte støtfangere, kjørecomputer, Radio/CD med CD-veksler og regnsensor er alt på plass.

Foreløpig er det dårlig med konkurranse, men vi venter i spenning på Mini Cooper S. Det er den eneste småbilen som vil kunne hamle opp med Clio Sport. Cooper S er utstyrt med en 1,6-liters motor med kompressor og den yter 163 hestekrefter. Vi regner med prisen på denne bilen vil ligge i den samme gaten som Clio Sport.

Konklusjon

Renault Clio Sport er smågodt for GTI-fantatikere. Du sitter lavt, trangt og du har et tjukt ratt mellom hendene. Når du gasser på skikkelig freser du av gårde. Og du har ditt fulle hyre med å styre unna saktegående trafikk. Ulempene er de samme gamle at det koster mye, både i innkjøp, forsikring og nye dekk.

Tekniske data finner du på denne lenken.