Konklusjon og konkurrenter

Det finnes et hav av konkurrenter i kompaktklassen. Sier vi at vi skal ha stasjonsvogn, faller det av noen. Skal vi i tillegg ha fleksible løsninger ala Peugeot 307 SW er det ingen igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image: Konklusjon og konkurrenter
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Å gå igjennom alle stasjonsvogner og små flerbruksbiler til rett under 250.000 kroner krever nok et par artikler i seg selv. Det som er viktig for deg er å finne ut hva du faktisk trenger. I forhold til plass i volum er egentlig små flerbruksbiler ganske dyre. Har du ikke behov for en masse løse seter som du må stable i en allerede overfylt garasje, får du også Ford Mondeo, Mazda 6 og Citroen C5 til rett under 250.000 kroner. Du kan også kjøpe en Corolla Verso som er litt dyrere, men hele 18 centimeter kortere. Eller kanskje en Opel Zafira. Den har også syv sitteplasser og de to bakerste setene trylles bort ned i gulvet. Dette er vår favoritt.

Konklusjon

Vi har konkludert før med at de store stasjonsvognene antagelig er det beste kjøpet hvis du ikke har noe spesielle setekrav. Vil du ha mange setevarianter og et gjennomsiktig tak er det ingen vei utenom. Da må det bli 307 SW. Klarer du deg uten glasstak er Opel Zafira fortsatt den beste flerbruksbilen.

Tekniske data finner du på denne lenken.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!