Konklusjon og konkurrenter

Det er vanskelig å komme med noe gode grunner for ikke å ha lyst på en 645. Det er snarere tvert i mot mange grunner til å mobilisere penger til den nyeste drømmen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image: Konklusjon og konkurrenter


Prisen på 645Ci starter på 1.169.000 kroner. Prisen på testbilen er faktisk så høy som 1.388.110 kroner med alt utstyr. Du kan ta vekk 100.000 kroner i utstyr og fortsatt få en fin bil, men utstyrsnivået er helt klart med på danne en tiltalende helhet.

Konklusjon

Det er ingen tvil om at vi ble glad i 645. Det er umulig å mislike en bil med så mye krefter, utstyr og luksus, og vi har problemer med å finne et bedre alternativ også. Det eneste man kan ta den på er utseende. Vi skjønner at noen kan ha problemer med det.

645 er en svært komfortabel krysserbil som overgår det som finnes i denne prisklassen. Mercedes CL 500 er et alternativ, men koster mye mer. Den starter på drøye 1,5 millioner kroner og er tregere og mindre spennende. Jaguar XK8 kan man også vurdere, men den kan sammenlignet med 645 settes i katgorien gammeldags. Linjelekker og pen vil vel også noe hevde at den er. Prisen på Jaguaren starter på snaue 1,1 millioner kroner. Mye mer sportslig kan du for eksempel få det med en Porsche 911 til snaue 1,2 millioner kroner.

Mer om BMW 645Ci finner du her

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!