KommentarDagbladet :På Tomgang?

Dagbladet presenterte mandag et eget Bil-bilag, der blant annet jentene velger seg sin favorittbil. Vi er ikke særlig overrasket over valgene jentene gjør. Er Dagbladet :På Tomgang?

Kaster jeg stein når jeg sitter i et glasshus? Send meg en epost med dine synspunkter. <A HREF="mailto:henning.sund@dinside.no">henning.sund@dinside.no</A><br />
<B>Henning Sund</B><br />
Redaktør<br />
DinSide Bil
Kaster jeg stein når jeg sitter i et glasshus? Send meg en epost med dine synspunkter. henning.sund@dinside.no
Henning Sund
Redaktør
DinSide Bil Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Journalisten som har skrevet artikkelen har helt sikkert latt mange jenter prøvekjøre den nye, snertne Peugeot 206. De har således sikkert dekning for sin påstand om at barnefamilier velger 206, mens enslige jenter uten barn velger en VW Polo. Det er likevel ikke overraskende at damene som sitter på panseret på de snertne bilene velger nettopp de bilene de sitter på.

Polopanserpiken er ansatt hos Harald A Møller, mens Peugeotpanserpiken er ansatt hos Bertel O Steen - på importavdelingen til Peugeot. Hadde de to pikene valgt motsatt av det de gjorde - ja da hadde saken vært en helt annen. Det hadde vært en original og spennende nyhet å bringe til torgs!

Som en kuriositet kan vi nevne at det i samme bilag er en artikkel med overskriften; "Gamle biler forurenser mest". Vi ble ikke særlig overrasket over den konklusjonen heller - selv om artikkelen var skremmende nok. Dagbladet :På Tomgang?