Kombinert toalett og kjøretøy

Sjekk drivstoffet på denne motorsykkelen.

El-biler og bruk av tradisjonelt biodrivstoff er langt fra det siste store inne grønne framkomstmidler. Nå har japanerne tatt den helt ut, med denne oppfinnelsen.

Den japanske toalettprodusenten Toto har nemlig funnet opp en doning som er en kombinasjonen av et toalett og en motorsykkel.

I en måned skal toalettprodusenten kjøre rundt med denne motorsykkelen i Japan. Foto: TOTO
I en måned skal toalettprodusenten kjøre rundt med denne motorsykkelen i Japan. Foto: TOTO Vis mer

Du kan jo prøve å gjette hva slags bio-drivstoff den benytter...


Kjører Japan rundt i en måned

Den kreative doningen med navnet Toilet Bike Neo, benytter selvsagt avføring fra sjåføren som drivstoff. Grønnere enn dette blir det antakelig ikke.

I teorien skal motorsykkelen kunne kjøre kontinuerlig, så fremt føreren sørger for å spise, drikke og ... ja, du vet, jevnlig.

For å teste om oppfinnelsen holder mål, legger TOTO ut på turné torsdag med den nyskapende motorsykkelen. I løpet av en måned skal de kjøre fra Kyushu til Tokyo og vise frem galskapen.

Hvem som skal stå for kjøringen og bidra med drivstoff underveis, er uvisst. Så får vi håpe at de unngår eventuelle forstoppelser på vegen.

Den japanske oppfinnelsen er en del av toalettprodusentens prosjekt TOTO Green Challenge, der de ønsker å få ned co2-utslippene fra japanske bad med 50 prosent.

DinSide kan dessverre ikke si noe om motorsykkelen vil bli lansert i Norge...

Med en slik en slipper man å stoppe for tissepauser... Foto: TOTO
Med en slik en slipper man å stoppe for tissepauser... Foto: TOTO Vis mer