Kjør med the Stig på Google Maps

Se hvordan Google går frem når de "virtualiserer" kjøreturen - enten det er på vei eller bane.

<b>SLIK GJØR DU DET:</b> Legger du inn disse stikkordene i søkefeltet, kommer du rett til Top Gears testbane. Dra Street View-mannen ned på banen, og ta runden! Snur du deg til siden, vil du se den hvite Mercedes SLS AMG Black Series rattet av ingen ringere enn the Stig! Foto: Google Maps
SLIK GJØR DU DET: Legger du inn disse stikkordene i søkefeltet, kommer du rett til Top Gears testbane. Dra Street View-mannen ned på banen, og ta runden! Snur du deg til siden, vil du se den hvite Mercedes SLS AMG Black Series rattet av ingen ringere enn the Stig! Foto: Google Maps Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Google er en gigant som spiller en stadig viktigere rolle i livene til de fleste av oss. Som hjelpere til å finne informasjon er de blitt uvurderlige, men de bidrar også til å underholde oss.

I likhet med TV-showet Top Gear, som ikke bare følges av de spesifikt bilinteresserte, men har vist seg å ha underholdningsverdi for en utrolig stor seermasse verden over.

Museer i går, bane i dag

The Stig boltrer seg på Top Gears testbane i en Mercedes SLS AMG Black Series. Du kan bli med - via Street View på Google Maps.
The Stig boltrer seg på Top Gears testbane i en Mercedes SLS AMG Black Series. Du kan bli med - via Street View på Google Maps. Vis mer


For bilentusiaster og Top Gear-fans er det en gledelig nyhet at man nå kan besøke Top Gears testbane ved Dunsfold-flyplassen på dataskjermen. Det er ikke første gang Google går inn og tilbyr nye og interessante opplevelser til de bilinteresserte - vi har tidligere fortalt hvordan man faktisk kan besøke bilmuseene til Honda og Lamborghini ved å bruke Google Maps og Street View.

Se de mildt sagt meget spesielle bil-fotografiene

Mye dekkrøyk

Som du kan se i videoen fra Top Gear nedenfor, deltok the Stig (Ikke den samme the Stig som han som ble avslørt i 2009), selv meget aktivt i Googles arbeid med kartleggingen av banen. Det involverte en god del røyk og skrikende dekk. Det ble også "kappkjøring" mellom den Mercedes SLS AMG Black Series Top Gears tamme racerfører disponerte for anledningen, og Googles noe mer nøkterne, tyskregistrerte Opel.

Se her hvordan det foregikk:


Se motorsykkelen kjøre PÅ vannet!

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!