Kjempemotor i Mercedes CLS

CLS er Mercedes sitt forsøk på å lage en firedørs kupé. I følge pressemeldingene som har kommet til nå, skal den ikke overraskende kombinere egenskapene til både en sedan og en kupé.

Kjempemotor i Mercedes CLS

Kjempemotor i Mercedes CLS

  1. Store bilder
Kjempemotor i Mercedes CLS


Mercedes har allerede et imponerende modellutvalg og kreativiteten har på ingen måter avtatt. Nye motorer og modeller dukker opp jevnt og trutt.

På bilutstillingen i Geneve ble CLS vist frem med den nye V6-motoren med 272 hestekrefter og en V8-motor med 306 hestekrefter. I følge hekken på bilen vi har bilder av denne gangen, kommer det også en med 500 gamper under panseret.

Kjent vare

Vi regner med at det er V8-motoren fra AMG med 5,5 liters slagvolum, kompressor, 500 hestekrefter og 700 newtonemter som sitter i bilen. CLS skal klare 0 til 100 på 6,1 sekunder med 306 hestekrefter og vi regner med at denne AMG-motoren presser den tiden ned under 5 sekunder. S55 AMG klarer øvelsen på 4,8 sekunder og CLS blir nok ikke noe tregere.

I følge den beskjedne kamuflasjen er det nok ikke lenge før denne bilen dukker opp. CLS med de "vanlige" motorene vil uansett være på plass i Norge mot slutten av året.

Store bilder finner du her.

Her finner du mer Mercedes-Benz-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder