Kia med sportskupé

Kia skal vise en konseptbil over temaet sportskupé på bilutstillingen i Frankfurt om få måneder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kia er på fremmarsj, ikke minst her i Europa, med cee’d og Sportage som sine viktigste modeller. Nå vil man også flørte med nye kundegrupper, eller mer presist kupékjøperne. Disse har til nå neppe ofret Kia en tanke når de skal ut å handle bil, men det håper man nå å gjøre noe med.

Konsept

Foreløpig er det bare snakk om en konseptbil, og som vi vet er det således langt fra sikkert at den noen gang vil nå samlebåndene, men med tanke på Kias aggressive markedsstrategi om dagen, skal du ikke se bort i fra at denne kan utfylle modellprogrammet som et mer emosjonelt bidrag.

2+2

image: Kia med sportskupé

Kia med sportskupé

  1. Stort bilde!


På bilutstillingen i Genève i vår viste man en kabrioletversjon av cee’d med navnet ex_cee’d, men denne er senere blitt avblåst som produksjonsmodell. Kanskje velger man i stedet å satse på denne sportskupeen som trolig også vil baseres på cee’d? Sikkert er i alle fall at modellen som skal vises får en seteløsning etter modellen 2+2, noe som enkelt ville la seg gjennomføre på cee’d-plattformen.

Tilbakeholdne

Dette bildet er det eneste Kia har sluppet og avslører i grunn ikke stort annet enn noen mildt sagt spesielle frontlykter med utgående diodestriper som svinger seg ned til frontfangeren. Også når det kommer til navnevalg har man vært tilbakeholdne, og vi må nok vente til Frankfurt-utstillingen nærmer seg ytterligere før vi får vite hva Kia har døpt konseptbilen.

Den offisielle debuten for sportskupékonseptet er satt til 11. september.

  • Stort bilde finner du her.
  • Her finner du mer Kia-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder  • Lyst til å diskutere?

    Besøk vårt debattforum!