Kenneth Moen kjører Lysgårdsbakken på tvers

Sånn har du aldri sett noen i Lysgårdsbakken tidligere.

Kenneth Moen kjører Lysgårdsbakken på tvers
Publisert
Sist oppdatert

Kenneth Moen er et av landets største eksempler på hva det vil si å være bilgal. For en ting er å være interessert i bil, men å gjennomføre med stil er det ikke mange som får til.

På hjemmebane

Nå har han satt Lysgårdsbakken på Lillehammer i nytt lys, og Kenneth, som ellers har drifting som lidenskap, kjørte like godt hele bakken opp på tvers.

Sånt blir det selvsagt underholdning av, og Blackboxmedia har laget en rysare av en film fra seansen.

Lysgårdsakken er for øvrig hyppig brukt til bakkeløp og andre arrangement. Sist DinSide kjørte opp bakken på tid var under Zero Rally, med elbilen Nissan Leaf, og det er vel ingen bombe at det gikk litt roligere for seg...

Verdensrekord i drifting

Amerikanske tilstander

Tidligere i år kjørte Kenneth Moen og hans codriver Derek Butler Gumball 3000 med en rigget Toyota Supra. I tillegg har Kenneth valfartet til flere steder i USA for å være med i flere driftingrace, en motorsportsgren som opprinnelig stammer fra Japan. Amerikanerne har trykket sporten til sitt bryst, en gren det er begrensede muligheter til å utvikle seg i her hjemme på berget.

Arabisk bilkultur på det galeste

Se video av stuntet i Lysgårdsbakken:

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer