Jaguar XJ modifisert av Startech

Når en stasvogn stases opp blir det ekstra staselig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tenk deg at du har bestemt deg for endelig å kjøpe drømmebilen, og i det du skal bestille så oppdager du til din forskrekkelse at naboen har kjøpt maken. Da gjelder det å være snarrådig.

Tror du denne kommer?

Tyske Startech har spesialisert seg på å gjøre spesielle biler enda mer spesielle, og nå har de tatt tak i Jaguar XJ. Kliner du først til for å få en XJ, så blir antagelig ikke lykken mindre om den er modifisert av Startech i tillegg.

Ikke bare XKR, men nå også XKR-S

Plukkliste

Startech har laget en liste med detaljer som du kan velge fra. De fleste detaljene endrer i første rekke det visuelle inntrykket ved at man får påmontert litt ekstra plast her og der. Hovedpakken består av et frontskjørt som blant annet inneholder LED dagskjørelys. Når du først har valgt den nye frontfangeren, så bør du også ta med sideskjørtene langs kanalene, pluss luftinntakene foran. Skjørtet bak gjør det hele komplett, og sistnevnte er godt synlig ettersom de også inkluderer integrerte eksosrør. Men skitt samme, når du først er igang så er det bare å ta med hekkleppa også.

Se gliset:


Felgene er viktigst

For at du ikke skal ende opp med de samme felgene som naboen, så har Startech også et eget sett med Monostar felger. Disse er 10,5 x 21 ”, og er beregnet for 295/30 R21 dekk. Disse trekker naturligvis opp prisen på ombyggingen kraftig, ettersom hvert hjul koster deg den nette sum av 17.000 kroner.

C-X16 vekker oppsikt: Med god grunn

Innvendig har Startech også en del detaljer å friste med, deriblant pedalsett i aluminium. Enden på visa, dersom du huker av for det meste, er at du loppes for nær 19.000 euro, eller om lag 150.000 kroner. Da tror jeg naboen må melde pass.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!