Ved første øyekast er det noe som ikke stemmer på dette bildet. Heldigvis er forklaringen enkel. Foto: Skjermump Youtube
Ved første øyekast er det noe som ikke stemmer på dette bildet. Heldigvis er forklaringen enkel. Foto: Skjermump YoutubeVis mer

Ja, den bakerste er en tilhenger

Alt er mulig for den kreative.

Til tross for nordmenns store fasinasjon for stasjonsvogner, er det forbausende mange som kjøper seg en tilhenger i tillegg.

Ikke så rart kanskje, for skal du frakte søppel eller hageavfall, er det godt å slippe å vaske bilen innvendig etterpå.

Men mens norske tilhengere stort sett ser helt like ut, finnes det heldigvis de som liker å improvisere og da får du slike kreasjoner som du ser på bildet øverst og i videoene lenger ned.

Klassisk tilhenger fra Brenderup til venstre, den litt mer spesielle  Mustang-versjon til høyre.
Klassisk tilhenger fra Brenderup til venstre, den litt mer spesielle Mustang-versjon til høyre. Vis mer


Halv bil = hel tilhenger

Vi har dessverre ikke funnet mer informasjon om Mustang-hengeren, men tar du et nettsøk etter "half car trailers" ser du raskt at det er ganske mange som driver med dette i det store utland.

Mange av de du finner er antagelig bare et resultat av menn med litt for mye fritid, men det er også firmaer som selger ferdige løsninger.

Den kan bli din. se annonsen her Foto: Skjermdump
Den kan bli din. se annonsen her Foto: Skjermdump Vis mer


Fordelen med en ferdigkjøpt løsning er selvsagt at du vet hva du får.

Ulempen er at det fort kan bli såpass dyrt at du neppe vil fylle hengeren med hageavfall...

Et annet eksempel er denne tilhengeren i ren replika-stil. For selv om alle ungene som har sett Lynet McQueen vil synes at du er den tøffeste i gata, starter selv bruktprisen i Canada på 4.500 dollar. Det tilsvarer cirka 26.000 norske kroner.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Firmaet som står bak har også flere andre alternativer av blant annet Chevy, Corvetter også videre, og du finner dem alle her.

Se flere alternativer på video

Mustang:

Rover-ekvipasjen: