Interiør og eksteriør:

Det er omtrent ingenting som er likt på en Audi A4 og en RS4. Plattformen er den samme, men både utvendig og innvendig er det mye som skiller de to.

Publisert
Interiør og eksteriør:


Audi forsøker ikke å skjule at RS4 er en sportsbil. Stor frontspoiler med luftinntak i grovt kaliber, kanallister og ny støtfanger bak understreker nemlig grundig hva denne bilen skal brukes til.

RS4 er breddet med 35 mm. Det er ikke bare skjermene som har blitt bredere, men også dører og støtfangere følger med ut i bredden. Dermed er bilen blant de tøffeste i gata.

Fronten domineres av tre store luftinntak. Den midterste leder luft til radiatoren og de to på hver side forer hver sin ladeluftkjøler. Grillen er utformet i honeycomb mønster. Støtfangeren bak har sammen stilen som foran med tre imiterte luftinntak. Det er også en liten spoiler på taket som skal redusere oppdriften i store hastigheter.

Sporty og eksklusivt interiør

Interiøret er typisk sportslig med Recaro sportsseter og et materialvalg - ellers i kupeen - som blant annet inneholder nappa skinn, aluminium og alcantara. Pyntelister i dører og dashbord kan leveres i karbonfiber.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer