VW Golf 8

Idar tok bilder av hemmelig bilnyhet: - De ropte «achtung, achtung»

De tyske sjåførene advarte fotografen fra å ta bilder. Slik endte det.

NY VW GOLF 8? En av Dinsides lesere så blant annet disse to bilene på tur i Norge, onsdag morgen. Foto: Privat
NY VW GOLF 8? En av Dinsides lesere så blant annet disse to bilene på tur i Norge, onsdag morgen. Foto: Privat Vis mer
Publisert

- Jeg ble litt forsinket på jobb i dag tidlig, forteller Idar Ramberg til Dinside.

Nordlendingen, bosatt på Nordstrand i Oslo, ramlet nemlig over noe særdeles spennende på vei til bussen, morgentimene onsdag.

- SKJULTE INSTRUMENTER: Noen av bilene i følget var uten folie. På dem var derimot instrumentene inni bilen dekt, ifølge Idar Ramberg. Foto: Privat
- SKJULTE INSTRUMENTER: Noen av bilene i følget var uten folie. På dem var derimot instrumentene inni bilen dekt, ifølge Idar Ramberg. Foto: Privat Vis mer

- Det er noen ting i hodet mitt som gjør at andre ting blir helt utsatt, når jeg kommer over spennende biler. Klokka 8.50 kom jeg over en gjeng fra Volkswagen ved bensinstasjonen, like ved der jeg bor. Det var et følge på sju-åtte biler, hvor to av dem var kamuflert, fortsetter Ramberg engasjert.

Golf 8

Som man kan se på bildene, er de kamuflerte bilene av modelltypen Golf - trolig kommende generasjon, Golf 8, som er ventet avduket på en tysk bilmesse først til høsten.

VW Golf har solgt ekstremt godt i Norge og i resten av verden, i mange år. For Norges del blir det nå trolig slutt på de høye tallene, da produsentens nye elbil-plattform, med VW I.D. snart tar over for e-Golf. Importøren har mål om at I.D. skal bli Norges mest solgte bil allerede i 2020.

- Den var veldig godt tildekt, men både front og hekk var veldig lik Golf. Man blir litt lurt av folieringen, men den virket kanskje litt større enn forventet. Også var det slepekrok på den ene bilen, forteller bilentusiasten.

VW GOLF 8? Alt ved de folierte bilene tilsier at det er snakk om neste generasjon Golf. Foto: Privat
VW GOLF 8? Alt ved de folierte bilene tilsier at det er snakk om neste generasjon Golf. Foto: Privat Vis mer
BLE ADVART: Bilentusiast Idar Ramberg var raskt ute med kameraet, da han oppdaget en konvoi med tyske biler på Nordstrand i Oslo. Foto: Privat
BLE ADVART: Bilentusiast Idar Ramberg var raskt ute med kameraet, da han oppdaget en konvoi med tyske biler på Nordstrand i Oslo. Foto: Privat Vis mer

Ble advart

Som den bilinteresserte mannen han er, vandret Idar Ramberg rundt og tok flere bilder av bilene, som hadde parkert ved XY-stasjonen ved Mosseveien. Det satte imidlertid ikke tyskerne stor pris på.

- De ropte «achtung, achtung». Men jeg brydde meg ikke. Jeg er litt i overkant interessert ..., forteller Ramberg og ler.

Som du kan se resultatet av i denne saken, så gikk det heldigvis bra med den ivrige fotografen. Men det tok ikke lang tid før det tyske følget tok av fra sin lille rast ...

Verdens mest solgte biler 2016 og -17

Modell #2017 #2016 Salg 2017
Toyota Corolla111.224.990
Ford F-Serie231.076.551
Volkswagen Golf32952.826

Ukjent for importøren

Dinside har vært i kontakt med den norske VW-importøren, Møller Bil. Kommunikasjonssjef Anita Svanes sier at det er ukjent for dem at bilen er i landet.

- Lansering av Golf 8 blir i første kvartal 2020, etter det vi kjenner til per nå, sier Svanes.

Flere «spionbilder»

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer