Hvor mye koster baksetene?

Denne kalkulatoren er laget for deg som allerede har grønne skilter, eller som er i ferd med å kjøpe varebil med tanke på konvertering til personbil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Varebiler "klasse 2" med grønne skilter finnes i stort omfang siden prisen på slike biler er svært gunstig i forhold til ordinære personbiler med to eller tre seterader.

Dette trenger du

Ta med vognkortet inn foran datamaskinen. Der finner du nemlig all den informasjonen du trenger for regne ut avgiften. Du trenger kun å fylle ut når bilen ble registrert i Norge første gang, slagvolum, effekt og vekt. Det er viktig å bruke tallene i vognkortet fordi det er disse tallene som vil blir brukt som grunnlag av Tollvesenet. Husk også at alder blir regnet fra bilen første gang ble registrert i Norge. Eventuelt registreringstidspunkt i utlandet er irrellevant i denne sammenhengen.

Lykke til.

 Baksete i varebil
  Første gang registrert i Norge?  
  Beregningsmåte: CO2 Bensin Diesel  
 
CO2-utslipp:
Gram
 
  Motorens effekt  kw  hk   
  Bilens egenvekt uten baksete Kilo  
       
 
   

Beregningene er laget etter beste evne, men kan inneholde feil. Økonomiske beslutninger bør bygge også på andre kilder. Kalkulatoren er skrevet i Javascript. Ved feil, send en mail til DinSide.