Hvor mye er bilen din verdt?

Lurer du på hvor mye bilen din er verdt? Dinsides prisverktøy gir deg svaret.

<b>KJENNER MARKEDET:</b> Ved hjelp av et omfattende datautvalg, hovedsaklig fra Finn.nos bruktbilmarked, får man kontinuerlig oppdatering på prisvariasjonene i markedet.  Foto: COLOURBOX.COM
KJENNER MARKEDET: Ved hjelp av et omfattende datautvalg, hovedsaklig fra Finn.nos bruktbilmarked, får man kontinuerlig oppdatering på prisvariasjonene i markedet. Foto: COLOURBOX.COM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bruktbilkalkulatoren til Dinside er vårt mest populære verktøy.

I fjor ble kalkulatoren brukt av 853.241 forskjellige mennesker. Det er et gjennomsnitt på 2.337 mennesker hver dag - hele året.

Enkel, presis og lettvint

Kalkulatorens suksess har en enkel forklaring. Den er lett å bruke og gir et godt bilde på hva du enten bør ta betalt, eller betale for en bruktbil.

Følgelig fungerer kalkulatoren like godt for de som skal selge bruktbil, som for de som skal kjøpe.

LES OGSÅ: Nasjonalt register for kilometerstand

Funker for alle

Kalkulatoren gjør sine utregninger basert på et svært omfattende datagrunnlag. Mesteparten av dataene hentes fra annonsene i Finn.nos bruktbilmarked.

For de som betviler kalkulatorens kredibilitet, kan vi meddele at bare hittil idet denne artikkelen skrives, (29.04.2015, kl.14.44) har blitt lagt ut 2.223 biler til salgs på Finn.no. Totalt er det per dags dato 57.230 biler til salgs på Finn.

Det vil dermed kreve over snittet med bilkunnskaper og bilinteresse for å vite hva en bil burde koste. Samtidig bidrar et så stort utvalg av biler til at det blir vanskelig å navigere seg gjennom, og beregne pris på egenhånd.

Derfor gjør vi jobben for deg.

Alltid oppdatert

Kalkulatoren oppdateres kontinuerlig. Dette sørger for at den får med seg den riktige prisinformasjonen i markedet til enhver tid. Som enten kjøper eller selger kan du dermed være sikker på at det valget du tar er trygt, og at prisene du opererer med er så korrekte som mulig.

Det eneste du må gjøre selv, er å avgjøre om prisen er for høy eller for lav.

Trykk her for å sjekke prisen med en gang!

Det er dog verdt å nevne at kalkulatoren vil fungere best og gi den riktigste prisen på bilmodeller som det er en del omsetning på, altså biler det selges mange av. Forklaringen er at jo flere biler av samme modell som er til salgs, jo større er sammenlikningsgrunnlaget.

Samtidig er det lurt å huske på at dersom du skal kjøpe bruktbil, så er det lov å prute. Tilsvarende kan prisen øke dersom interessen er stor og det blir budrunder. Dette gjelder også om du skal selge, så bruk derfor den oppgitte prisen som et utgangspunkt før du bestemmer deg for å slå til, eller for å selge.

Se også:
Ti populære brukte stasjonsvogner
Ti gode brukte SUV-kjøp
Bruktbilen med minst feil

Populær tjeneste

Siden kalkulatoren ble lansert for over tretten år siden, har den blitt brukt av både bileiere, bilkjøpere, bilselgere og bedrifter. Dinside kjenner også til at forsikringsbransjen og bankbransjen i perioder har benyttet seg av dette unike verktøyet, for eksempel i forbindelse med skadesaker.

Men ikke tro på oss, prøv heller selv