Hva er bilen din verdt?

DinSides populære prisverktøy gir deg svaret du lurer på.

Den evige kampen: Selger vil ha mest mulig penger, mens du ikke vil betale mer enn nødvendig... Foto: PER ERVLAND
Den evige kampen: Selger vil ha mest mulig penger, mens du ikke vil betale mer enn nødvendig... Foto: PER ERVLAND Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

DinSides Hva er bilen din verdt? kalkulatur er bilinteresserte nordmenns favorittjeneste, med over 3.400 beregninger hver eneste dag - året rundt.

Og forklaringen er enkel:

 • Med kun få tastetrykk får du svaret på hva du kan regne med å få om du skal selge din egen bil
 • og motsatt:
 • Den gir også en god oversikt over hvor mye du må regne med å betale hvis du selv skal kjøpe deg en ny bruktbil.
 • Full oversikt

  Kalkulatoren baserer seg på et svært omfattende datagrunnlag, hovedsaklig hentet direkte fra Finn.nos populære marked for kjøp og salg av bruktbiler. Og hvis du er i tvil: Det er ikke få biler som omsettes via Finn.no. Bare i dag (12/9-2010) har det f.eks. blitt lagt ut over 1.700 biler og det totale antallet nærmer seg nå 56.000 biler. Da sier det seg selv at du skal være over snittet interessert for å vite hva markedsverdien er på akkurat den bilmodellen du er interessert i.

  Vi gjør altså jobben for deg.

  Kontinuerlige oppdateringer sørger forøvrig for at kalkulatoren får med seg prisvariasjonene i markedet. Den gjør deg altså bedre rustet til å ta trygge valg: Enten svaret blir: Ja, dette er en pris jeg kan leve med - eller motsatt: Nei, det der er alt for dyrt.

  Trykk her for å sjekke prisen med en gang!

  Vær likevel klar over at kalkulatoren vil fungere best på bilmodeller som det er en del omsetning på. Forklaringen er rett og slett at den da vil ha et større sammenligningsgrunnlag å jobbe med. Glem heller ikke at det er lov å prute når du kjøper bruktbil, og at den oppgitte prisen også vil kunne stige dersom det er flere som er interessert. Bruk derfor den oppgitte prisen som et utgangspunkt før du bestemmer deg for å slå til, eller for å selge.

  Se også:
  De beste 3 år gamle bilene
  De beste 7 år gamle bilene
  Bilene med mest feil

  Råpopulær tjeneste

  Siden kalkulatoren ble lansert for over åtte år siden, har den blitt brukt av både bileiere, bilkjøpere, bilselgere og bedrifter. DinSide kjenner også til at forsikringsbransjen og bankbransjen i perioder har benyttet seg av dette unike verktøyet, for eksempel i forbindelse med skadesaker.

  Allerede i april 2010 passerte antallet beregninger med verktøyet 10 millioner! Det betyr 1,25 millioner beregninger hvert år, eller flere enn 3.424 beregninger hver dag!

  Men ikke tro på oss, prøv heller selv:

  Trykk her for å se hva bilen din er verdt!

  Lyst til å diskutere?

  Besøk vårt debattforum!