Hummer til arbeiderne

Hummers minste modell H3 kommer snart også som pickup.

Selv om Hummer ikke akkurat er Norges vanligste bilmerke, går det etter hvert en del eksemplarer av H2 og H3 på norske, og da hovedsakelig grønne, skilter. Det kan også bli tilfellet med denne pickup-versjonen av baby-Hummeren H3. Spionbildene viser en lett kamuflert utgave av det som kan bli alle håndverkeres drømmebil. Bortsett fra de som jobber i byen, H3 SUT (som er et mulig navn) får nemlig rause utvendige dimensjoner.

Baksetene fjernes

Førerhuset har fire dører og rommer i utgangspunktet fem personer. På grunn av norske avgifter blir man imidlertid nødt til å plukke ut baksetene for å tilfredsstille reglementet for varebilgodkjenning. Det betyr på den andre siden at lasterommet burde bli gigantisk.

R5 og V8

Hummer til arbeiderne

Hummer til arbeiderne

  1. Store bilder


Dagens H3 kan kun bestilles med et motoralternativ, nemlig en 3,7-liters rekkefemmer på 245 hestekrefter. Denne motoren blir også tilgjengelig i pickupen, men får selskap av en V8’er på 5,3-liter og 295 hestekrefter. Sistnevnte burde gjøre et solid innhogg i drivstoffbudsjettene til fartsglade håndverkere

Hummer H3 SUT kommer først på markedet mot slutten av neste år.

  • Store bilder finner du her