HotWheels Ferrari Challenge

HotWheels Ferrari Challenge

Pris:

649,50 kroner

Mål:

Banen har mange svinger, kryss og innsnevringer. Utrolig morsom å kjøre. Den måler 150 x 130 cm og banelengden er hele 7 meter. Banen består av 25 skinner.

Montering/ demontering:

Enkel montering og demontering, men skinnene virker litt sprø. Mothaker sørger for at banen ikke sklir fra hverandre ved bruk. Trekk får banen med tanke på at skinnene virker litt skjøre, og at esken ikke er egnet for å lagre banen når den ikke er i bruk. Bra bruksanvisning.

Kjøreopplevelse:

Fantasktisk morsom. Bilene har bra kjøreegenskaper og glimrende ytelser. Akselerasjonen er eksplosiv - bilene spinner når du gir gass ut fra kurvene - og toppfarten er meget høy. Kraftige magneter på bilens underside muliggjør høye hastigheter igjennom kurvene. Her kan små såvel som store more seg i timesvis. Trekk for banen imidlertid for håndkontrollene som virker billige, og er av dårlig kvalitet.

Utseende:

Bilene er små (skala 1:87), og detaljrikdommen er ikke allverdens. Karosseriet er imidlertid brukbart. Selve banen gir heller ikke det store intrykket av at man befinner seg på en av verdens mange racerbaner, selv om HotWheels har forsøkt å friske det hele opp med flagg og gule (!) autovern.

Konklusjon:

Det største problemet til HotWheels Ferrari Challenge er at banen virker billig. Håndkontrollene er små og det er vanskelig å dosere hastigheten med dem. Likevel får man mye bilbane for pengene, og med glitrende kjøreegenskaper, er det liten tvil om at far blir like glad for banen som sønnen...

Artikkelen fortsetter under annonsen