Insight er forbedret på flere områder
Insight er forbedret på flere områderVis mer

Honda oppdaterer hybridbil

Honda hører på kritikerne og endrer Insight etter bare et drøyt år på markedet.

Insight kom til Norge våren i fjor. Selv om det var mye spenning knyttet til det som skulle være en rimelig og enkel hybrid, skulle det vise seg at konkurransen fra Toyotas nye Prius ble vel sterk. Prisen var ikke lav nok og flere sider av bilen var ikke sterke nok.

Tar kritikken

Nå tar Honda selvkritikk etter tilbakemeldinger fra kunder og pressen. Disse går i følge Honda selv først og fremst på for dårlig fjæringskomfort. For å møte kritikken har de gjort en rekke endringer i chassiset. Dette skal i tillegg til en mykere gange også gi bedre kjøreegenskaper og stabilitet, noe vi også etterlyste i vår test.

Forbedret materialkvalitet

Også i interiøret er det gjort mindre endringer. Plastkvaliteten er forbedret på enkelte steder og noen av fargene i interiøret er endret. Luftdysene har også fått kromkanter.

En ny toppmodell ved navn EX med utstyr som svart skinn, navigasjon og integrert håndfriløsning for telefon, kommer også.

Insight er forbedret på flere områderÆrlig

Det er ikke ofte at en produsent endrer en bil etter så kort tid. Det er også ganske uvanlig at man så ærlig forteller om negativ tilbakemelding. Positivt er det jo da at man tar kritikken til følge så raskt og forbedrer. Det skal bli spennende å se hvor godt man har lykkes med endringene. Spesielt dette med forholdet mellom fjæringskomfort og kjøreegenskaper er noe som har blitt kommentert mye i bilpressen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Så også i vår test av Insight som du kan lese her.

Den nye versjonen av Insight burde være tilgjengelig i løpet av kort tid. Vi regner ikke med at det blir noen større prisendringer. Utgående Insight starter på 229.000 kroner.