Honda: Men only

Detroit (DinSide Bil): Kvinnegruppa Ottar vil elske konseptbilen Honda Model X - den er nemlig laget for gutta, og er lett å vaske når de kommer hjem.

Honda: Men only
[Ugjyldig objekt (NAV)]
Honda: Men only

Snakk om å skape stereotyper. For i følge Honda gjør alle yngre menn det samme. De sykler, går på tur, spiller ishockey, padler kajakk og står på ski. Så hva er mer naturlig enn å utvikle en bil tilpasset, nettopp gutta.

Tilfredsstille guttenes behov

For det er det Honda Model X skal gjøre. Den skal tilfredsstille guttenes behov, så får jentene kjøpe seg noe annet. Aktive som gutter jo tross alt er, har Honda laget Model X rommelig, og fleksibel. Et håndgrep er alt som skal til for å flytte den bakre seteraden fremover slik at surfebrett, så vel som terrengsykkel kan stuves inn - og bakdørene åpner som gamle selvmordsdører, bakover. Årsaken er selvfølgelig at inn- og utlasting skal gå lettere.

Tåler blod

I tillegg skal Honda Model X være lett å vaske (!). Og i følge Honda er den laget for å motstå noe av det verste en gutt kan søle på en bil, nemlig søle, svette og blod.

En innebygd DVD-spiller, tilgang til Internett, og navigasjon sørger for underholdningen i bilen. I tillegg har bilen satellittradio, CD-spiller og tilgang til å kunne hente ned MP3 filer fra Internett.

Honda: Men only

For jentene?

Honda Model X er altså en bil for gutta, tør vi foreslå at Honda lanserer Model G på neste års utstilling? En bil for jentene. Og for å hjelpe Honda på vei kan vi jo gi dem noen stikkord. For den bilen bør vel inneholde et spesiallaget bagasjerom til handleposer - og et eget avlukke for mannen som nødvendigvis må kjøre bilen. For den tilliten er det vel tvilsomt om Honda tør å gi jentene. Makan!

Artikkelen fortsetter under annonsen

  • Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen fra bilutstillingen i Detroit