Honda Accord Coupé oppgradert igjen!

Honda Accord Coupé har vært på markedet siden 1986. Salget i Norge har begrenset seg til et par biler i året siden importøren kun tar inn Accord Coupé på bestilling. Nytt i år 2000 er bedre sikkerhet og mer utstyr.


Honda Accord Coupé kommer til neste år i ny oppgradert versjon. Det er i hovedsak bedre sikkerhet og mer utstyr som er nytt for år 2000. Motorene blir en 2,0 liter med 147 hk og en 3,0 liter V6 med 200 hk. V6 motoren har 4-trinns automatkasse som standardutstyr.

Innvendig er Accord Coupé en stor bil. Bagasjerommet er på hele 467 liter. Baksetet er delt i forholdet 40/60 og skal gjøre Accord til en meget fleksibel bruksbil. Accord Coupé har gjennomgått flere oppgraderinger av understell og hjuloppheng for å øke stabiliteten og komforten.

Intelligente kollisjonsouter

Honda har utstyrt Accord Coupé med kollisjonsputer som utløses etter hvor hardt sammenstøtet er. Ved "medium og lav fart" utløses kollisjonsputene litt mer forsiktig enn ved sammenstøt i "høy" fart. Kollisjonsputen på passasjerplassen er i tillegg utstyrt med sensorer som gjør at kollisjonsputen ikke utløses hvis det ikke sitter noen i setet.

Alt utstyr

Honda Accord Coupé er en utpreget komfortabel bil. 2,0 literen kan leveres med automatgir, mens 3,0 literen har det som standardutstyr. Accord Coupé har i tillegg omfattende liste med utstyr, f. eks. automatisk klimaanlegg, skinn, oppvarmede seter, fartsholder, elektrisk justerbare seter på begge sider, elektrisk justerbare speil, elektrisk soltak og BOSE stereoanlegg med radio kasett og CD.

Honda Accord Coupé blir ikke ordinært importert til Norge, men den norske importøren tar gjerne inn biler til de som ønsker. Den største utgaven, med 3 literen, vil komme til å koste rundt 550.000 kroner.