Hold orden i bagasjerommet

Stayhold lover å holde på plass alt det som vanligvis ikke holdes på plass i bagasjerommet.

<B>SLUTT PÅ SKLIA:</B> Stayhold lover å holde orden på varer som vanligvis truer med å ta knekken på bagasjerommet. Konseptet ser like smart ut som det er enkelt å bruke. Foto: Stayhold
SLUTT PÅ SKLIA: Stayhold lover å holde orden på varer som vanligvis truer med å ta knekken på bagasjerommet. Konseptet ser like smart ut som det er enkelt å bruke. Foto: Stayhold Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En kjedelig lørdag kan raskt forvandles til en tur på line over Niagarafossen idet bagasjerommet er fylt opp etter handleturen.

Nyinnkjøpte egg, melkekartonger, tomater, vin fra Polet og en pose kjeks er nemlig en vanskelig kombinasjon å holde orden på bak der. En liten venstresving i 30 kilometer i timen, og du kan presentere egg ála hvitvin og tomatsaus når du kommer hjem.

Svært enkel montering

Har du derimot en innretning som Stayhold kan det være turen blir litt annerledes, og at du kan holde 80 kilometer i timen i samme venstresving og fortsatt sette egg, hvitvin og tomater hver for seg i kjøleskapet.

Den irske oppfinnelsen er kanskje ikke spesielt diskret med sin veldig oransje framtoning, men den er til gjengjeld svært enkel i bruk: Du legger inn handleposene, koffertene, vannflaskene, fotballene eller ferieutstyret i bagasjerommet, og så setter du simpelthen Stayhold-platen fast inntil varene. Dermed unngår du at de sklir fram og tilbake mens du kjører.

Platen, som produsenten naturligvis har levert patentsøknad på, er laget av resirkulerbar plast, og har en underside som fungerer etter et slags borrelås-prinsipp. Det gir solid feste på det "veluraktige" teppet som mange har liggende i bagasjerommet. Har du et vinyldekke eller liknende i bagasjerommet vil du med andre ord ikke ha noe glede av Stayhold.

Glem heller ikke at mange bilmodeller i dag leveres med en eller annen form for sikringsmekanisme i bagasjerommet, for eksempel et stramt nett som dagligvarer og liknende kan legges under, men langt fra alle bilister eier en nyere bil med akkurat dette tilbehøret. For dem kan Stayhold være en kjærkommen løsning.

Foto: Stayhold
SLUTT PÅ SKLIA: Stayhold lover å holde orden på varer som vanligvis truer med å ta knekken på bagasjerommet. Konseptet ser like smart ut som det er enkelt å bruke. Foto: Stayhold
Foto: Stayhold
Foto: Stayhold
Foto: Stayhold

(Artikkelen forsetter under bildespesialen!)

Drøye hundrelappen

Produsenten oppgir at Stayhold er på størrelse med en katt, eller mer presist 46 x 19 x 13,5 centimeter. Det skal gi fleksibilitet nok til å holde det meste av små- og større varer på plass, men det advares mot å bruke platen sammen med spesielt tunge produkter, eller verdifulle ting som "øltønner eller krystallvaser". Med tørr britisk humor advares det også mot å holde barn eller dyr på plass med Stayhold.

Pris med frakt til Norge er 18,5 dollar, eller rundt 107 kroner, noe som blant annet gjør at den havner under den norske toll- og momsgrensen på 200 kroner.

Du kan se hvordan Stayhold monteres her:

Artikkelen ble første gang publisert i juni 2013.