Her kommer Mini Sidewalk

6. januar bør det helst være varmt i Detroit, for da vises den nye Sidewalk-utgaven av Mini kabriolet til publikum for aller første gang. Alle utgavene Mini One, Cooper og Cooper S kan leveres som Sidewalk.

Her kommer Mini Sidewalk

Her kommer Mini Sidewalk

  1. 10 store bilder
Her kommer Mini Sidewalk


Mini er som vi vet både en kult- og trendbil, og er som skapt for kabrioletdrømmerne. Den er kjøreglad til tusen, vekker herlig oppsikt hos alt fra bestemor til naboguttungen - og kabrioletutgaven blir nå herlig og småsyndig dollet opp til et enda høyere nivå.

Høyere utstyrsnivå

Mini beholder altså fortsatt den forrige utgaven av Mini (men de er jo så godt som like...)som plattform for kabrioleten - men velger å heve utstyrsnivået enda et hakk på Sidewalk. Bilen leveres med blant annet ”Malt Brown English Leather” interiør (mao. ferdig kaffesølt skinn), 17-toms aluhjul, og finurlig Sidewalk-dekorert interiør. En god del av det du ellers ville vurdert å betale ekstra for på en vanlig Mini, som sportsseter og aircondition, kommer også inkludert i Sidewalk-prisen.

Fortausbil

Her kommer Mini Sidewalk


Men hva de kan ha ment med navnet Sidewalk (på godt norsk: fortau)? Et sted å parkere? Nei, det må vel ligge en tanke om at du skal kunne sole deg i glansen av dem som spaserer på fortauet mens du rolig cruiser forbi… Bilen kommer på markedet i april, og vi anslår at prisen havner på knappe 270.000 kroner for Mini One Sidewalk med 90 hester.

10 store bilder

Mer om nye Mini

Her finner du mer Mini-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder