Her har ALLE Ferrari

Da denne videoen ble lagt ut gikk spekulasjonene høyt. Som alltid er forklaringen enkel.

 Foto: YouTube
Foto: YouTube Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

AGURKNYTT (?): En person med videokamera har vandret rundt i en nederlandsk landsby og filmet. Dessverre dreier det seg om en amatør med ustø hånd - vi håper dere ikke blir sjøsyke av å se videoen nedenfor.

Bare Ferrari

Etterhvert som vi kommer forbi hus etter hus går det opp for oss at det står to biler foran omtrent hvert hus og de er - uten unntak - av merket Ferrari. Vi mener å kjenne igjen klassikere som for eksempel en Ferrari 250 GTB, en 365 og den rå Testarossa fra 80-tallet med midtmontert boksertolver.

Variert

Men her er nyere biler også, som vi har omtalt her på DinSide - for eksempel F 430, GT California, 599 GTB og 458 Italia. Sistnevnte har for øvrig hatt en lei "tendens" til å brenne opp.

Så var det den enkle forklaringen, da. Landsbyen består av feriehus, og Ferrariklubben hadde leid hele ferielandsbyen for et helgtreff.

Ganske enkelt.

Se videoen:


Se for øvrig: I Essen for halvannet år siden oppdaget vi en nydelig samling klassiske Ferrarier.

Aldri hørt om Ferrari 612 GTO? Les her: Sint designer bak super-Ferrari!

Les også om fantastiske Ferrari World.

Hørt om Ferrarimotoren i tre?

Til slutt en advarsel til de av våre lesere som ikke liker "agurknytt": Dere har stått fritt til å lese eller ikke å lese ovenstående sak, eller for den saks skyld å se videoen. Dette er en artikkel av den "lettere typen" som vi av og til krydrer våre sider med for de det måtte interessere - Ferrari-fans, for eksempel, men vi har mye annet - og for så vidt en god del mer "matnyttig" stoff her på våre sider. DinSide når nemlig stadig nye høyder.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!