Her er oppgradert Tesla Model S

Tesla Model S har fått en såkalt facelift.

SPISSERE SNUTE: Det vil nok herske delte meninger om hvor vellykket redesignen av Model S.
SPISSERE SNUTE: Det vil nok herske delte meninger om hvor vellykket redesignen av Model S. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tesla har jo oppgradert sin stjernemodell per i dag, Model S, hovedsaklig via programvare selv om den etter en tid på markedet fikk et oppgradert og mer høyverdig interiør.

Men en redesign er vanskeligere å få til virtuelt, og her har Tesla måttet bite i det sure eplet og foreta fysiske endringer.

Ny front

Bilen går således fra nå av i produksjon med en ny front. Lyktene er endret og layouten på «grillen» også slik at modellen fremstår mer familielik nye Model X, SUV-en med falkedørene som nylig er kommet med produksjon.

Det er sannsynlig at designendringene også reflekterer stilen på Model 3, den mer folkelige Tesla-modellen som nylig ble presentert.

Model 3 har allerede innbragt cirka 3,5 milliarder kroner i rede penger bare takket være forhåndsreservasjonene...

Les også: Her er Tesla Model S for barn!

IKKE NOE SJOKK: Ingen vil vel falle på rygg over designen på den oppgraderte Model S... Bakfra er det ingen designendring å spore. Foto: TESLA
IKKE NOE SJOKK: Ingen vil vel falle på rygg over designen på den oppgraderte Model S... Bakfra er det ingen designendring å spore. Foto: TESLA Vis mer


Mindre grill

I stedet for den avrundede sekskanten som tjente som frontdekor tidligere har dermed nå Model S en smal stripe med logoen i midten, en bar «overleppe» nedenfor og en mer prominent «underleppe» nederst.

Andre måter Model S bringes til nivået til Model X på, er at luftfiltreringen forbedres, nå med såkalt HEPA-filter som skal gjøre at man puster inn sunnere luft inne i sin Tesla.

Les også: Hacker fant Model S P 100 D i kildekode

DISKRET FORNYELSE: Designendringene begrenser seg i hovedsak til fronten. Foto: TESLA
DISKRET FORNYELSE: Designendringene begrenser seg i hovedsak til fronten. Foto: TESLA Vis mer


Oppgradert lader

Kanskje viktigere for de fleste er at standardladeren er oppgradert fra 40 til 48 ampere for raskere ladetid når forholdene tillater det.

Alt i alt er endringene altså relativt begrenset, men det kan legges til at det nå tilbys ytterligere en ny type treverk til interiørdekoren.

Som nevnt kommer modellen i produksjon med oppgraderingene umiddelbart og burde altså være i salg innen kort tid.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer