Her er oppgradert Tesla Model S

Tesla Model S har fått en såkalt facelift.

SPISSERE SNUTE: Det vil nok herske delte meninger om hvor vellykket redesignen av Model S.
SPISSERE SNUTE: Det vil nok herske delte meninger om hvor vellykket redesignen av Model S. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tesla har jo oppgradert sin stjernemodell per i dag, Model S, hovedsaklig via programvare selv om den etter en tid på markedet fikk et oppgradert og mer høyverdig interiør.

Men en redesign er vanskeligere å få til virtuelt, og her har Tesla måttet bite i det sure eplet og foreta fysiske endringer.

Ny front

Bilen går således fra nå av i produksjon med en ny front. Lyktene er endret og layouten på «grillen» også slik at modellen fremstår mer familielik nye Model X, SUV-en med falkedørene som nylig er kommet med produksjon.

Det er sannsynlig at designendringene også reflekterer stilen på Model 3, den mer folkelige Tesla-modellen som nylig ble presentert.

Model 3 har allerede innbragt cirka 3,5 milliarder kroner i rede penger bare takket være forhåndsreservasjonene...

Les også: Her er Tesla Model S for barn!

IKKE NOE SJOKK: Ingen vil vel falle på rygg over designen på den oppgraderte Model S... Bakfra er det ingen designendring å spore. Foto: TESLA
IKKE NOE SJOKK: Ingen vil vel falle på rygg over designen på den oppgraderte Model S... Bakfra er det ingen designendring å spore. Foto: TESLA Vis mer


Mindre grill

I stedet for den avrundede sekskanten som tjente som frontdekor tidligere har dermed nå Model S en smal stripe med logoen i midten, en bar «overleppe» nedenfor og en mer prominent «underleppe» nederst.

Andre måter Model S bringes til nivået til Model X på, er at luftfiltreringen forbedres, nå med såkalt HEPA-filter som skal gjøre at man puster inn sunnere luft inne i sin Tesla.

Les også: Hacker fant Model S P 100 D i kildekode

DISKRET FORNYELSE: Designendringene begrenser seg i hovedsak til fronten. Foto: TESLA
DISKRET FORNYELSE: Designendringene begrenser seg i hovedsak til fronten. Foto: TESLA Vis mer


Oppgradert lader

Kanskje viktigere for de fleste er at standardladeren er oppgradert fra 40 til 48 ampere for raskere ladetid når forholdene tillater det.

Alt i alt er endringene altså relativt begrenset, men det kan legges til at det nå tilbys ytterligere en ny type treverk til interiørdekoren.

Som nevnt kommer modellen i produksjon med oppgraderingene umiddelbart og burde altså være i salg innen kort tid.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!