Her er nye Audi A7

Så har det nok en gang lekket ut bilder før premièren på en Audi. Her er de fire første bildene.

I januar i fjor kunne vi bringe bildene av en stor kombi fra Audi i forkant av at den ble utstilt på bilutstillingen i Detroit under navnet Sportback Concept. Utviklingen av bilen foregikk under den verste perioden av finanskrisen og mange lurte på om Audi ville bringe en ny, stor luksusbil på markedet så snart.

Vår artikkel om den kan du lese her.

CLS-konkurrent

Men nå er bilen klar, og som ventet er navnet A7. Det er en stor og luksuriøs bil med et mer dynamisk utseende enn broren A8. Dette vil utvilsomt bli en konkurrent til Mercedes CLS, men også den mer praktisk orienterte BMW 5 GT vil kunne lide under konkurransen fra den nye Audien, som også er en femdørs kombikupé.

Kommende BMW: Gran Coupé Foto: BMW
Kommende BMW: Gran Coupé Foto: BMW Vis mer
Slik så konseptbilen ut da den ble vist i Detroit.
Slik så konseptbilen ut da den ble vist i Detroit. Vis merNy BMW-rival på vei

Men en fremtidig og farligere konkurrent fra BMW er visstnok også på vei. Den har vi omtalt i forbindelse med at den andre bayerske premiumprodusenten viste sin spennende Gran Coupé. Les om den her.

Skal vises i kveld

Vi vil komme tilbake med mer informasjon og flere bilder om svært kort tid; i mellomtiden ønsket vi å dele de første bildene med de som er spesielt utålmodige etter å få vite hvordan storebroren til A5 Sportback ser ut. Kilden er det amerikanske nettstedet Carscoop.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Moskva og Paris

Vi fikk allerede i forrige uke en invitasjon til å overvære avdukingen av den nye luksusbilen fra Audi, som skal foregå i Pinakotek, et kunstmuseum i München. Dermed vil vi allerede i morgen kunne komme tilbake med mer informasjon og flere bilder. Audi A7 skal så vidt vi vet vises for publikum på bilutstillingen i Moskva i neste måned og vi regner med å få se den første gang i Paris der vi kommer til å starte dekningen av bilutstillingen den 29. september.

Og her er bildene:


Kilde: Carscoop