Her er neste Honda Accord

Honda tester kommende Accord for fullt – både som kupé og sedan. Her er de hittil klart beste bildene.

Honda hintet allerede i vinter om neste generasjon Accord kupé. Disse spionbildene (se store bilder) fra Automedia bekrefter at en slik utgave er på vei, og trolig ikke langt unna. Dessverre er denne Accord-versjonen kun beregnet på det amerikanske markedet. Da er sedanen, og trolig også stasjonsvognen etter hvert, langt mer interessant sett med norske øyne. Sammenlignet med dagens europeiske utgave virker testbilen på bildene noe større og ikke minst rundere i formene, nesten som en mindre utgave av storebror Legend. Maskeringen er også svært beskjeden, så disse bildene burde gi en virkelig god pekepinn på hvordan den japanske mellomklassebilen kommer til å se ut, i alle fall den amerikanske versjonen som er avbildet her.

Gjerrig V6’er

Her er neste Honda Accord

Her er neste Honda Accord

  1. Store bilder


Rent teknisk er lite kjent, men Honda har i forbindelse med kupeen snakket varmt om en kommende V6-motor. Man lover svært gode ytelser kombinert med et betydelig lavere forbruk enn Honda har vært i stand til å levere på dagens V6’er i USA. Dermed er det ikke umulig at det er duket for Honda-seksere også i Europa.

Neste år

Nåværende generasjon Accord kom i 2003 og er derfor ikke spesielt gammel. Likevel skal den nye utgaven presenteres, riktignok som konseptversjon, allerede i høst. Den ferdige produksjonsmodellen blir vist på Genève-utstillingen tidlig neste år. Det vil si at kunder kan vente seg Accord i butikkene som 2009-modell mot slutten av 2008.

  • Store bilder finner du her.

    Her finner du mer Honda-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder