Helt ny Bentley avslørt

Denne sedanen kommer i tillegg til Arnage og er en del av Bentleys designomlegging til litt rundere former. Blant de store bildene ser man tydelig at denne store sedanen har sterke likhetstrekk med Continental GT.

Helt ny Bentley avslørt

Helt ny Bentley avslørt

  1. Store bilder
Helt ny Bentley avslørt


Hvis vi ser bort fra kamuflasjen rundt de fire runde lyktene og Mercedes-grillen som er klistret på i fronten, er den nye sedanen fra Bentley svært lik Continental GT forfra. Også fra siden er det tydelig. Bare se på linjene som starter foran forhjulet helt nede i spoileren og som strekker seg opp bak frontlykten over forhjulet og bakover langs siden. Det er nesten helt likt.

Kjempemotor

Vi tror ikke denne bilen vil få den evigvarende V8-eren med 6,75 liters slagvolum, turbo og enorme krefter. Den sterkeste varianten av Bentleys V8-er har hele 450 hestekrefter og 875 newtonmeter. Vi tror heller det blir V12-eren som allerede sitter i Continental GT. Det er en motor som stammer fra konsernsøskenet Volkswagen Phaeton, men som på veien over til Bentley også har blitt utstyrt med turbo. I kupéen Continental GT yter motoren 560 hestekrefter og 650 newtonmeter som er tilgjengelig allerede fra 1.600 omdreininger. 0 til 100 klarer den på 4,7 sekunder og toppfarten er 318 kilometer i timen. Hvordan disse tallene blir i den store sedanen er uvisst, men at det blir usedvanlig rask luksusbil er sikkert.

Den vil også med all sansynlighet også bli utstyrt med 6-trinns girkasse og firehjusldrift. Av bildene kan man også se at det blir mulig å få bilen med tilhengerfeste, for de som skulle trenge det.

Store bilder finner du her.

Her finner du mer Bentley-stoff:

  • Nyheter
  • Spionbilder