Harley-Davidson

Hele Modellrekken av Harley-Davidson får flere felles forbedringer for år 2000.For eksempel nye Bremser med 4-stemplede kalippere, og nye bremseskiver foran og bak som effektivt leder varmen vekk ved kraftig nedbremsing.

Softail Deuce
Softail Deuce
Vis mer


Modifiseringer

Alle modeller kommer med forseglede lagre for år 2000 sesongen. Disse er nærmest vedlikeholdsfrie og trenger ikke ettersyn før etter 160.000 km.

Alle modeller får bedre ladekapasitet og forseglet batteri.

Alle Softail girkasser har blitt rekonstruert for kunne yte smidige girskift og mindre mekanisk støy. Det skal være lettere å finne nøytral og serviceintervallene blir lengre.

Alle sykler får nytt belte. Belte er smalere for å kunne få plass til bredere dekk og det er utstyrt med 12 karbonfiber strenger som hver tåler vekten av en Electra Glide.

Softail Deuce

Softail Deuce er en ny lekker modell fra Harley-Davidson. Sykelen skal sette en ny standard for customsykler. Den ligger i grenseland mellom chopper og cruiser. Sykkelen leveres med den nye Twin Cam 88B motoren. Dette er en 45° V-twin med to balanseaksler, 2 ventiler pr. sylinder og støtstenger. Motoren leverer 62 hk ved 5.00 omdr i min og dreiemomentet er 106 NM ved 3.500 omdr i min. Sykkelen veier 305 kg og har en akselavstand på 169 cm.

Les mer Softail Deuce på denne lenken

Dyna Glide Super Sport. Modellen har gjennomgått flere oppdateringer for 2000 sesongen. Ny justerbar gaffel, ny justerbar gassdemper bak, nye dekk 150/80-16 bak og 100/90-19 foran, nytt sete med bedre komfort og nye 13-ekede felger.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Softail-serien kommer med ny motor med balanseaksler (twin-cam 88B). Denne kan du lese om her.