GM: 5 konsepter

Detroit (DinSide Bil): Det var GM's designleder Wayne Cherry som sedvanlig hadde gleden av å trekke lakenet av GM-gruppens konseptbiler på årets utstilling.

GM: 5 konsepter


Etter å ha vært til stede på de to foregående konseptlanseringene hos Ford og Chrysler, kunne kanskje smilet vært bredere hos mr. Cherry.

Utrolig nok var GM's største trekkplaster -- i alle fall sett med europeiske øyne -- visningen av Zafira Snowtrekker. Opel som merke har ikke noe innpass i det amerikanske marked, til det er bilene fra Rüsselheim for små for gjennomsnittsamerikaneren. Derfor overlot herr Cherry podiet til sin kollega fra Tyskland, designsjef Hans Seer, når Zafira Snowtrekker skulle vises.

Men dette er en bombe -- ikke bare er bilen svært så tøff, den gir også klar beskjed om hva som kan komme på nye Vectra, og kilder i GM påstår at bilen kommer til neste år, og vil være MPV/SUV-varianten av Vectra, ikke av Astra --og at bilen sågar kan komme til å hete Opel Vectra Snowtrekker.

Vi har laget egne saker på alle konseptbilene fra GM som hittil er vist i Detroit, og du finner en lenk til disse under denne linken.

Tilbake til nyhetsoversikten fra Detroit