Glad i Saab og Volvo?

Svensk bilkultur på film, publisert på YouTube, selvfølgelig. Da blir det mye Volvo og Saab.

<b>SVENSK UTGAVE AV FAST & FURIOUS:</b> Me av det som gjøres på filmen, må ikke gjøres i virkeligheten. Foto: YouTube
SVENSK UTGAVE AV FAST & FURIOUS: Me av det som gjøres på filmen, må ikke gjøres i virkeligheten. Foto: YouTube Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I ren Fast & Furious-stil har noen svensker laget en film med inspirasjon fra nettopp femte film i rekken av Fast & Furious, Fast Five. Den svenske filmen, som på ingen måte er noen dårlig produksjon, tar for seg de yngre svenskenes bilkultur. Mannen bak filmene er en 24-årig svenske, som på YouTube kaller seg boomblaster9470, og hendelsene spinner rundt miljøet i Västerås.

Godkjenning?

Mye av det som gjøres på filmen bør på ingen måte gjøres i virkeligheten. Vi håper derfor at en del av scenene fra filmene er gjort med tillatelser i hånd. Om ikke så er det ren galskap, og det er relativt lett å identifisere deltakerne.

I god svensk biltradisjon er det mye Volvo, og litt Saab. I tillegg dukker en og annen bimmer opp. I Sverige hylles filmen voldsomt blant de som befinner seg i målgruppen, og det skal rett og slett ikke mer til før svenskene er villige til å heise flagget.

Volvo V40, en ny standard

Se selv:

Fredrik Aasbø skal drifte i en GT86

Det viser seg også at Fast Five Sweden Edition ikke er den første filmen disse gutta har laget. 2 Fast 2 Furious Volvo Edition ble lagt ut i 2010:

Ferdinand GT3 RS - en hysterisk bil

De som har laget filmene er ikke mindre meddelsomme enn at de har laget en "behinde the scenes" også: