SoundRacer V8 lover deg grom V8-lyd, uansett hva slags motor du egentlig har under panseret. Foto: Produsent
SoundRacer V8 lover deg grom V8-lyd, uansett hva slags motor du egentlig har under panseret. Foto: ProdusentVis mer

Gir deg V8-lyd og en god latter

Er du blant de mange som drømmer om en skikkelig rå motorisering, men som må nøye deg med en helt ordinær rekkefirer? Da kan SoundRacer V8 være en artig trøst.

Bilelskere som har hatt gleden av å kjøre en bil med en uslepen amerikansk V8-motor under panseret, glemmer det aldri. Den ujevne tomgangen, den muskuløse buldringen og brølet ved gasspådrag, er blant denne motortypens gåsehud-produserende kjennetegn.

Dessverre kjennetegnes også amerikanske V8ere som regel av horribelt forbruk og korresponderende CO2-utslipp. Sistnevnte sørger for at motortypen straffes knallhardt av det norske avgiftssystemet, noe som i neste omgang innebærer at en relativt ny bil med V8-motor under panseret blir uoppnåelig for de fleste av oss.

Overkommelig pris

Men det finnes en billig inngangsbillett til herlig V8-lyd; SoundRacer V8. Denne artige, lille saken, som blant annet selges hos teknikmagasinet.no og ps.no for 250 kroner, kobles til sigarettenner-uttaket, der den registrerer ladespenningen. På dette grunnlaget produseres motorlyd basert på din egen motors turtall, og denne motorlyden sendes så til ditt stereoanlegg via en innebygget FM-sender.

I denne videoen demonstreres gadgeten på en fornøyelig måte.


Så får vi håpe dette virker bedre enn disse refleksene, som fikk totalstryk i test.

Linje-inngang

Mange vil kanskje hevde at denne funksjonen ikke er spesielt nyttig. Men ifølge ps.no har SoundRacer også en egen AUX-inngang, noe som betyr at man koble til en MP3-spiller. Dermed kan også innholdet på MP3-spilleren sendes til stereoanlegget via FM-senderen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Har du sansen for annerledes lyd i bilen, kan du også sjekke ut stemmevalg på GPS-en

Italiensk V10

Er du blant dem som er mer opptatt av skarp og hissig italiensk V10-lyd? Da kan du heller satse på Sound Racer V10. Også denne vil garantert produsere en god latter.


Les også:
DinSide Motors juveler
Slutt på riper i lakken?
Kjempehjul med utrolige egenskaper