Genialt nettsted for bilinteresserte

Har du besøkt hejbilist.nu? Hvis du svaret er nei og du har lyst på en god latter, bør du avlegge nettstedet en visitt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det svenske nettstedet hejbilist.nu omtaler seg selv som "Sveriges största og bästa motorsida". Denne påstanden er vel kanskje litt drøy, men vi mener absolutt at nettstedet er verdt et besøk. Hejbilist.nu tilbyr nemlig en lang rekke artikler som på relativt originalt vis demonstrerer hvordan du kan fikse de fleste bilrelaterte problemer på egen hånd.

For eksempel kan du lese om hvordan du sparer drivstoff med "MegaSucker 2000", hvordan du gratis får byttet ut dørinnmaten i bilen din eller hvordan du lager din egen kollisjonspute og fartsholder.

Bilvalget avslører deg

I tillegg til de mange mekketipsene, anbefaler vi en titt på "Bilvalet avslöjar dig" (nest øverst i høyremargen). Her finner du relativt bastante og mer eller mindre saklige påstander om hva som kjennetegner eierne av ulike bilmodeller. For eksempel at eiere av Mazda 626 1994-modell "håller magen i trim og bajsar regelbundet" og at typiske eiere av Ford Fiesta 1989-modell "jobber som optikerlärling", "har kvar dina Barbiedockor" og "har inget socialt umgänge". Land Rover-eiere kjennetegnes blant annet ved at "Det ramlar av 5 kg perfekt gödslad åkerjord när du smäller igjen bildörren" og at "Polisen skakar din hand om du lyckas få en fortkörningsbot".

Hejbilist.nu finner du her.

Har du tips om andre bilhumor-nettsider? Del dem med andre DinSide-lesere i debatten.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!