Fremtidsrettet fra Nissan

Med navn som Crossbow og mm.e er det ikke vanskelig å skjønne at dette er biler som kun har en eneste misjon. Å skape virak og interesse rundt Nissan.

Det er snart tid for den store internasjonale bilutstillingen i Frankfurt (IAA). Lekkasjene er som vanlig mange, og konseptene likeså. Fra Nissan får de fremmøtte se terrengbilen Crossbow og minibilen mm.e.

Nissan Crossbow

Nissan er kjent for sine terrengbiler Patrol og Terrano II. Crossbow skal vise vei for fremtidens terrengbiler. Den er stor og luksuriøs, samtidig som den er barsk. På utstyrssiden rår Crossbow over integrert vinsj, dataskjerm som styrer GPS navigasjon i midtkonsollen, lydanlegg og klimaanlegg. I tillegg vil Nissan Crossbow være utstyrt med instrumenter som viser hvilket underlag du kjører på, stignings- og helningsvinkler samt høyde over havet. Interiøret er smakssatt med lyst oliventre, sølv- og metalpartier.

Nissan mm.e

Fremtidsrettet fra Nissan

Nissans andre konseptbil heter mm.e, og kan meget vel gi noen signaler om hvordan Nissan tenker seg neste generasjons småbiler. Bilen har en enkel og ren design med vekt på at bilen skal oppfattes som ”vennlig”. Med yngre og aktive mennesker som hovedmålgruppe har Nissan utstyrt mm.e med et rommelig interiør. Blant de tekniske høydepunktene finner vi navigasjonssystem og radiobetjening integrert i et computerkontrollert panel som kan styres fra rattet.

  • Her finner du flere nyheter om Nissan.

  • Klikk her for å lese våre tester av Nissan.