Fremtidsmodeller

Fortsatt er det mye som taler for at det kommer flere småbiler, og at dagens konsepter blir krympet. En eventuell Audi Q1 er et eksempel på det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image: Fremtidsmodeller

Fremtidsmodeller

  1. Store bilder


Vi har sammen med vår samarbeidspartner, Automedia, satt sammen nok en samling med fremtidsmodeller. Alle bildene i denne samlingen er manipulerte bilder og en del av informasjonen er nøstet sammen fra diverse kilder, men må uansett anses som spekulativ og trenger nødvendigvis ikke medføre riktighet.

Sikre

Likevel er noe av dette helt sikkert. BMW 7-serie er i høyeste grad på gang og Alfa Mi.To kommer også. Superb stasjonsvogn er rimelig sikker og Opel Astra vil nok også dukke opp. Det som er mest spennende med den bilen er om den faktisk vil hete Astra, eller om de vil skrote det navnet og finne på noe nytt.

Ryktene rundt Seat-modellene, A1, Q1 og Me.To er med på styrke teorien om at produsentene vil krympe ned segmentene sine. Det ser ut som det kan bli mange fine kabrioleter og SUVer også i fremtiden, bare litt mindre enn de er i dag. Husk at de bilene som lanseres på markedet i dag ofte er påbegynt for cirka 7 år siden. Da var ikke Co2-spørsmålet på langt når så sentralt som det er i dag. Det lanseres mye bra nå, men det er først om fire til seks år vi virkelig vil se effekten av Co2-fokuset som vi opplever nå.

Alle bildene med "oppklarende" tekst finner du her.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!