Fra i morgen kan du bestille Tesla Model 3, før noen har sett den

Fredag morgen skal Tesla vise frem det siste innslaget i det som kan beskrives som Elon Musks «secret master plan».

<b>VISER MODEL 3:</b> Nå er Model 3 rett rundt hjørnet, og fra fredag morgen kan du lese alt om den her på Dinside.  Foto: REUTERS
VISER MODEL 3: Nå er Model 3 rett rundt hjørnet, og fra fredag morgen kan du lese alt om den her på Dinside. Foto: REUTERS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Interessen rundt bilen er enorm, og det er ventet å bli leveringskø «de luxe». Om du er skikkelig ivrig - men også tålmodig i påvente av bilen - så finnes det en måte å komme før de fleste andre i køen.

Dette gjør du ved å gå innom en forhandler i løpet av morgendagen, torsdag 31. mars, og slenge 10.000 kroner på bordet. Dette er reservasjonsdepositumet, hvilket sikrer deg å være blant de første som vil få utlevert bilen når den er klar - før nettbestillerne som venter til etter lanseringen får sine.

Vises natt til fredag 1.april

Vi har tidligere annonsert at Tesla Model 3 skal vises i slutten av mars, og tidligere denne måneden kunne vi konstantere at den vil bli vist natt til 1. april.

LES OGSÅ: Tesla model 3 skal du hete

Presentasjonen vil bli sendt live fra Tesla motors hjemmesider fra klokken 05.30 norsk tid, og du kan lese mer om det nye tilskuddet til Teslafamilien på våre sider utover dagen.

LES OGSÅ: VI FIKK 45 MINUTTER MED ELON MUSK

Produseres fra 2017

Er du en av de som nå tenker å møte opp på en Teslabutikk torsdag morgen er det viktig at du er klar for å vente en stund på bilen.

Det forventes at produksjonen av Tesla Model 3 skal starte seint i 2017. Det er derfor liten grunn til å tro at du har bilen før 2018.

Bilen er tidligere omtalt som en bil i kompaktklassen og ser ut til å bli en bil i kompaktklassen.

Vi sitter selvsagt oppe og følger utviklingen hele natten, og via Musks twitterprofil ser det også ut til at han gleder seg.


Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!