Forsmak på ny Ford Fiesta

Ford Verve Concept gir oss en pekepinn på hvordan fremtidens småbiler fra Ford kommer til å se ut. Mest nærliggende er neste generasjon Ford Fiesta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nåværende Ford Fiesta begynner å dra på årene og de fleste i klassen fremstår i dag som mer moderne. Allerede tidlig i 2002 ble Fords kjøreglade småbil lansert og derfor er det naturlig å anta at neste generasjon ikke er langt unna.

Kileformet

Og denne konseptbilen er første ledd i prosessen frem mot avdukingen av kommende Fiesta. Regn med at den ferdige produksjonsbilen kommer til å ha tydelige trekk fra Verve Concept. Designen er typisk Ford. Det mest karakteristiske trekket finner vi i den kileformede og oppadgående profilen på bakvinduet. Frontlyktene er som på Mondeo dratt langt opp på fremskjermene.

Glupsk

image: Forsmak på ny Ford Fiesta

Forsmak på ny Ford Fiesta

  1. Store bilder
image: Forsmak på ny Ford Fiesta


Grillen er større enn vanlig fra Ford og det er tydelig at man har latt seg inspirere av denne trenden som først og fremst representeres ved Audi og Peugeot. Hekken er avrundt med vertikalt monterte baklykter.

Interiør

På innsiden har Verve det samme spenstige og konsepbiltypiske uttrykket som preger bilen utvendig. Men bytt ut de voldsomme sportsstolene i noen mer moderate, ton ned den aggressive eller kanskje noe glorete belysningen og fargebruken og den eksklusive materialbruken, og vi tipper du har omtrent slik Fiesta-interiøret kommer til å se ut.

2009

For eventuelt å få denne mistanken bekreftet må vi nok dessverre vente helt til en gang i 2009. Noe mer eksakt tidspunkt for introduksjonen av Fords nye småbil er ikke kjent.

Ford Verve Concept vises på Frankfurt-utstillingen som åpner 11. september.

  • Store bilder finner du her.
  • Her finner du mer Ford-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder  • Lyst til å diskutere?

    Besøk vårt debattforum!