Fornyet E-klasse lekket

Det var ikke meningen at bildene skulle publiseres så tidlig.

LEKKASJE: Det var ikke meningen vi skulle få se disse bildene, men her er de. Også i interiøret er det endringer; legg merke til det nye tre-ekede rattet og det redesignede instrumentpanelet. Foto: Mercedes
LEKKASJE: Det var ikke meningen vi skulle få se disse bildene, men her er de. Også i interiøret er det endringer; legg merke til det nye tre-ekede rattet og det redesignede instrumentpanelet. Foto: Mercedes Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Som det blir stadig vanligere, har bilder av en fornyet Mercedes E-klasse - taxi-favoritten og for øvrig en knakende god bil - lekket ut på internettet via et entusiast- forum (German Car Forum).

Disse måtte vi selvsagt dele med dere og som vi ser er både fronten og hekken endret. Dessuten er interiøret oppdatert, som vi kan se av det ene bildet fra førermiljøet.

Vi har vært i kontakt med den norske importøren Bertel O. Steen der informasjonsansvarlig for Mercedes-Benz i Norge, Henning Larsen, kan fortelle at den oppdaterte E-klasse skal lanseres her i landet i mars/april. Han kan også avsløre at det kommer en ny innstegsversjon uten at vi får vite mer detaljer i skrivende stund.

Fyller tre år

Dagens E-klasse ble lansert i krise-året 2009, men har gjort det bra og er fortsatt en av de aller beste bilene på markedet. Stasjonsvognen sluker enormt med last og gir en luksusfølelse det er vanskelig å etterligne.

Mercedes E 220 CDI: Terningkast seks!

LEKKASJE: Det var ikke meningen vi skulle få se disse bildene, men her er de. Også i interiøret er det endringer; legg merke til det nye tre-ekede rattet og det redesignede instrumentpanelet. Foto: Mercedes


I etterkant er imidlertid konkurransen blitt tøffere, da både BMW og Audi har kommet med direkte utfordrere.

BMW 520d Touring og

Audi A6 Avant

Alle versjoner

Bortsett fra bildene har vi ikke mye informasjon angående den oppgraderte Mercedesen, men etterhvert vil den ansiktsløftede E-klasse komme som kupé, kabriolet og i AMG - versjon (E 63 AMG) i tillegg til sedanen og stasjonsvognene vi ser på disse bildene.

Vi følger saken og kommer med oppdatering så snart det blir mulig.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!