Dette beistet kan bli ditt. Foto: Ole Petter Baugerud Stokke
Dette beistet kan bli ditt. Foto: Ole Petter Baugerud StokkeVis mer

Formel 1-bil på Finn.no

Det er mulig din kone vil "be om en samtale" hvis du slår til, men fristende er det uansett.

Selv om jeg liker å se motorsport på TV, er det nærmeste jeg har vært motorsport i praksis, et par glimt av Petter Solberg mens han dundret gjennom de svenske skoger for noen år siden.

Men hvis du tilhører den gruppen som liker å ta din motorinteresse helt ut, finnes det heldigvis muligheter.

Jaguar Formel 1-bil

Flere lesere har nemlig tipset om en ganske uvanlig finn-annonse, der en Jaguar Formel 1-bil fra 1999. Det er et lite hakk opp fra Ford Mondeo, for å si det pent.

I følge annonsen ble bilen kjørt av Johnny Herbert i 1999, da dekorert som en Ford F1 bil. Herbert tok forøvrig 1. plassen på Nürburgring med bilen, og du ser målgangen i videoen under. Bilen er i tillegg kjørt av Eddie Irvine, og har siden blitt brukt som showbil for salg av Formel 1 kurs på Anderstorp.

Bilen kan gi deg jobb

- Jeg har brukt bilen til å promotere Formel 1 kurs på Anderstorp, sier Gunnar Johannessen i en e-post til DinSide, og fortsetter: Det har vært en hyggelig "hobby", og et morsomt agentur med fortjeneste-muligheter for rett person.

- På 5 år har jeg hatt cirka 200 lykkelige sjeler i Sverige, og når voksne gutter gråter av glede har det vært en fryd å være med på. Alle burde rett og slett prøve en ekte F1 bil minst en gang i livet, sier Johannessen.

- Får jeg en norsk kjøper, vil han også kunne overta agenturet som garantert vil dekke renter og avdrag + litt til. Om dette ikke går, vil nok bilen forsvinne ut av Norge og agenturet legges ned, og det ville vært trist. Per dags dato er det vrooom.no som drifter agenturet mitt, og bilen settes i disse dager tilbake i original stand fra 1999 som Ford, avslutter Johannessen.

Kabriolet og sommerdekk

Når du legger ut en bil på finn.no må du alltid fylle ut en del forhåndsdefinerte felter, og det gir selvsagt endel morsomme resultater når det er en så spesiell bil.

Om noen skulle være i tvil blir det for eksempel presisert at bilen er en kabriolet, at den har bakhjulsdrift,og at den leveres med sommerhjul, kun ett sete og en dør.

Selv om bilen er fra 1999 er ikke oppgitt kjørelengde mer enn 100 km, men det er antagelig fordi motoren har blitt renovert av Cosworth i England, og deretter "kun startet opp".

Prisen er foreløpig satt til den nette sum av 1.300.000 kroner, og det inkluderer henger.

Hele annonsen kan du lese her!